Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sí, ara ja és l'hora

Setembre ens acosta a la llibertat

Passada la Festa Major anem deixant enrere l'estiu, i aquest setembre és l'avantsala de l'1 d'octubre, la data en la que el poble de Catalunya ha de votar per decidir el futur: si seguim sent una regió autònoma empobrida i maltractada d'Espanya o ens constituim en una República independent.

És per això que el nostre grup municipal, encapçalat per l'alcaldessa Elisabeth Oliveras, es manté ferm en el compromís pres davant del poble en el programa electoral que ens va donar la victòria a les eleccions del 2015: som independentistes i ens mantindrem al servei de la gent i a les ordres del Govern de la Generalitat i del Parlament de Catalunya. Tenim una responsabilitat i l'assumim. Oliveras va signar el passat dia 7 el decret segons el qual l'1 d'octubre a SQV estaràn oberts els 8 col.legis electorals i tothom podrà votar allà on habitualment li correspon, i ho va fer conscient de la responsabilitat que això implica. Per això totes les nostres regidores, totes vuit, són membres de l'Assemblea d'Electes (AECAT) des de que fóu fundada l'any passat; un compromís sense fisures que interpreta el que les veïnes i els veïns de SQV han mostrat en les urnes: 13 dels actuals 17 regidors del consistori són independentistes, i el 9N el Sí-Sí va obtenir el 80% de vots al poble (van votar més de 8.000 persones).

Estem compromeses amb la democràcia, en donar la paraula al poble i que el poble decideixi sobiranament. Si a SQV estem impulsant des de fa dos anys la participació, que potser no hem de donar tot el suport a la possibilitat de decidir el futur del nostre país?.

Hem fet molta feina, certament, però estem en el tram final. Serà difícil i l'oponent, l'Estat espanyol, s'amaga i juga brut, per això paga la pena: per aconseguir finalment allò que durant segles tantes generacions de catalanes i catalans han estat anhelant, la llibertat plena i la independència de la nostra Pàtria. No defallirem, no defalliu!