Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pressupost 2018: des de l'empresonament de l'autonomia financera

Agraïm al veïnat les propostes dels pressupostos participatius i la seva participació en la votació d’aquests. Les propostes fetes per totes nosaltres amplien i milloren la visió tècnico-política de les necessitats del nostre poble. Som conscients que cal ampliar la inversió i de manera urgent, i en aquest sentit destinem tots els esforços a fer-ho possible.

Així, la proposta de despesa per l’exercici 2018 puja per rspondre al conjunt de demandes generades en els quatre fronts priuncipals de la gestió municipal: l’atenció als serveis públics, el funcionament en manteniment i personal, les necessitats de millora i d’inversió, i el suport a la participació ciutadana i a les inicitaives i activitats proposades pel veïnat.

Augmenta la inversió en un 4,36% sense pujar la pressió fiscal i sense fer créixer l’endeutament. Pugen àmbits com ara Cultura, Esports, Drets Socials, Habitatge i Cooperació, arribant a la xifra del 0,7%, i optmitzant contractes de manteniment i serveis, alhora que es reforcen camps com els polígons industrials i l’Empresa, i es reforça l’aposta pel Medi Ambient, i tot malgrat la intervenció política, que a través del 155 no fa altra cosa que frenar el desenvolupament dels municipis amb el greuge que això implica a l’hora de tirar endavant un projecte de governança.