Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Engeguem el procés cap a les municipals. Participa !

Les eleccions municipals s’acosten, i a falta de confirmació oficial, la data del diumenge 26 de maig del 2019 es perfila com la més probable per anar a les urnes a escollir el govern més proper, el del poble. A Junts per Sant Quirze, ens preparem per afrontar els comicis i ho fem en línia amb el que som: una proposta oberta, transversal i integradora d’esquerres, compromesa amb Sant Quirze i amb la República.

Fruit del treball que ja s’havia fet durant els anys anteriors, Junts per Sant Quirze es va presentar com a tal sota aquest nom per primera vegada a les municipals l’any 2011, i amb aquesta denominació vam repetir el 2015. A Junts hi ha persones independents, militants d’ERC i també gent propera a la CUP. 

Ara, per establir les diverses comissions de treball de cara a preparar les eleccions de l’any vinent, seguim obertes al poble. Si vols integrar-te a Junts i formar part d’alguns dels grups de treball, envia un email a info@juntspersantquirze.cat o un missatge privat al compte de twitter @JuntsSQV amb les teves dades de contacte (nom, adreça de correu electrònic i número de mòbil) i ens posarem en contacte amb tu. Si ets d’esquerres i et sents compromés/a amb el progrés, amb Sant Quirze i amb la República, Junts és el teu lloc i t’esperem.