Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica: treballant el present per construir el futur

Un dels treballs importants que es pot fer des del món municipal és el d’impulsar la promoció econòmica, que implica diferents àmbits, que van des de la cura dels polígons, la mobilitat, l’ocupació, passant pels projectes d’innovació.

En aquest sentit, durant aquest mandat s’ha millorat la senyalització i mobilitat dels polígons, s’ha donat servei de mobilitat sostenible a les empreses mitjançant biciletes elèctriques ubicades a l’estació. I properament, amb l’ajut de la Diputació, s’iniciarà una inversió de 625.000 euros als polígons, per arranjar les voreres, instal.lar-hi càmeres de seguretat, i ubicar-hi plaques solars per millorar l’eficiència energètica.

I aquestes actuacions les complementem amb projectes i activitats concretes: en destaca el recent Projecte Vallès Industrial, que amb fons europeus permet invertir un total de 3,1 milions d’euros i permetrà treballar amb agents com l’Escola der Disseny ESDI, la UAB i el Parc Taulí, on Sant Quirze liderarà un projecte relacionat amb l’economia circular.

I finalment, volem alhora sensibilitzar i connectar amb tot el nostre teixit empresarial. És per això que anualment ja hem realitzat diferents jornades específiques en àmbits concrets com els polígons industrials; la indústria 4.0, l’economia circular i la propera la farem sobre el talent.

Perquè tenir un entorn pròsper i dinàmic ajuda a fer que Sant Quirze tingui a dia d’avui una de les taxes d’atur més baixes del país (6,61%). I ens permet, alhora, generar pous ingressos estables per destinar-los en altres àmbits que el poble també necessita.