Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benvinguda a la Festa Major

Un any més ens trobem a les portes de la nostra gran festa. Uns dies per a reafirmar el nostre esperit mussolenc i mostrar que en aquest petit racó del Vallès les coses es fan amb amor, amb il·lusió i amb un gran esperit col·lectiu que hem anat llaurant amb el pas del temps.

La nostra Festa Major l’hem anat construïnt entre totes a través de la participació i la gestió directe dels espais públics. Unes festes en les quals les entitats esdevenen el centre vital de les Festes, consolidant així el teixit associatiu i veïnal que hem anat perfilant entre totes.

No oblidem doncs, que la nostra Festa Major és un esdeveniment reivindicatiu en si mateix. En els espais de festa també hi tenen lloc les reivindicacions socials i polítiques, i enguany no ens oblidem de les companyes que no poden ser a casa amb les seves famílies, com tampoc d’aquesta Europa que es gira d’esquenes a un mar Mediterrani tacat de sang.

Seguint amb l’esperit reivindicatiu de les nostres festes, continuem amb la lluita ferma com a poble per una societat lliure de sexisme. És per això que amb la feina i col·laboració de les entitats Sant Quirze es dota d’un protocol contra les agressions sexistes per tots els actes de Festa Major. També hi haurà un punt violeta a l’espai de Barraques durant la nit. Treballem plegades per construïr espais segurs.

Desitgem que el poble gaudeixi d’una Festa Major plena d’esperances, d’il·lusions i alegries.

Molt bona Festa Major!