Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fent Sant Quirze, fem República

L’afirmació amb la que titulem aquest text es troba en l’ADN de Junts. Convençudes que la República és el futur imminent i inevitable vist el mandat del poble, considerem bàsic construir-la des dels municipis. atès que l'Ajuntament és l’administració més propera a la persona, la més immediata i accessible, i per tant, la més sensible i la que més ha de vetllar pel veïnat, sent alhora la que més coneix la realitat, el teixit social, associatiu i empresarial del territori i les seves circumstàncies.

I com es fa República des de Sant Quirze ? Oriol Junqueras va escriure: «el pensament republicà gira al voltant d’una societat organitzada segons els valors de la llibertat, de la justícia i de la comunitat d’interessos. D’aquesta manera, l’ètica dels ciutadans és fonamental per a la mateixa existència de la República. Les persones han d’entendre que el propi interès forma part del bé comú.»

Per això, volem seguir fent camí amb el capital humà que tenim al poble: persones cíviques i empoderades, amb potencial i propostes raonades, visió crítica i esperit constructiu. Cal seguir treballant amb un projecte d’esquerres al servei de Sant Quirze, i estem en el moment de parlar-ne, com hem fet en les trobades obertes per retre comptes de l’acció municipal aquests darrers anys. Per aquest motiu, el dijous 22 de novembre, a un quart de nou del vespre, farem a la casa Vila Puig (carrer Pintor Vila Puig 45) la segona assemblea oberta de tardor. Després que a la del 23 d'octubre s'hi apleguessin veïnes i veïns del poble, seguir treballant per Sant Quirze entre totes és, també, fer-ho per la República i per un futur millor. Us esperem doncs el 22 de novembre i us convidem a participar.

#SQVamblaRepública