Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fent Sant Quirze, fem República

El dia 24 reprenem les assemblees obertes

Amb l'arribada del nou any i deixant enrere les festes nadalenques, tot sembla accelerar-se atès que 2019 serà any electoral amb els comicis locals i europeus fixats pel diumenge 26 de maig. 

A Junts per Sant Quirze treballem, des del 2010, sense pensar en mandats o en termes electorals; és evident que com a formació política les eleccions són l'exàmen de cada quatre anys davant el veïnat, però la tasca del nostre grup es manté constant. Ha estat així en temps d'oposició i ho és ara que Junts ostenta l'alcaldia de Sant Quirze i és la força majoritària a l'equip de govern municipal.

A Junts fem cada mes una assemblea, en la qual l'alcaldessa Elisabeth Oliveras i les regidores i regidors passen comptes de l'acció realitzada, però no només. Els mesos d'octubre i novembre vam organitzar sengles assemblees obertes, en les que va poder participar tothom que va voler, per mirar-nos, parlar de la feina feta, dels reptes de futur, i sobre tot, de com seguir millorant el nostre poble a travès de polítiques d'esquerres. Seguint aquest camí, doncs, Junts per Sant Quirze convoquem la primera assemblea oberta de l'any: sera el dijous 24 de gener a les vuit del vespre a la masia can Feliu. Com queda dit, la participació és lliure, no cal ser membre de Junts per prendre-hi part. Per això, si ets d'esquerres, independentista, si estimes Sant Quirze i vols treballar pel poble, o si tens idees de progrés per seguir avançant, ets convidat/da a assistir. T'esperem i t'escoltarem i debatrem.