Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elisabeth Oliveras, candidata a la reelecció com alcaldessa

Les esquerres independentistes del poble refermen l'aposta de progrés i República

L'assemblea de Junts per Sant Quirze reunida a la masia can Feliu ha proclamat Elisabeth Oliveras com a cap de llista de la formació a les eleccions del 26 de maig. Oliveras, actual alcaldessa de Sant Quirze, ha estat la única aspirant que ha presentat candidatura en el procés de primàries de la formació, quadruplicant el nombre de signatures de membres de Junts que es requerien com aval per optar a encapçalar la llista.

Junts per Sant Quirze, que aplega les esquerres independentistes del poble, enfoca ara el camí fins als comicis en base al treball de les diverses comissions ja existents i que definiràn la resta d'integrants de la llista, el programa electoral, la precampanya, la campanya i les relacions amb d'altres entitats i col.lectius.

Junts per Sant Quirze concorrerà com a tal per tercera vegada a les eleccions municipals. El moviment progressista local, nascut l'any 2010 i format per militants d'ERC, persones independents i per àmbits propers a la CUP, detenta en l'actualitat l'alcaldia a Sant Quirze en la persona d'Oliveras i té 8 dels 17 regidors al Ple en el present mandat fruit de la victòria electoral del 2015.