Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous 9 de maig presentació de candidatura

Elisabeth Oliveras opta a la reelecció com a alcaldessa

Aquest dijous, 9 de maig, la sala Salut Pastor de la Patronal acollirà la presentació de la candidatura de Junts per Sant Quirze-Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions municipals del proper dia 26.

L’acte començarà a dos quarts de nou del vespre i hi prendràn part les persones que conformen la llista encapçalada per Elisabeth Oliveras, qui opta a la reelecció com alcaldessa.

Junts per Sant Quirze, la força de les esquerres independentistes al poble, va néixer l’any 2010 fruit de la unió d’ERC amb persones independents i d’àmbits propers a la CUP, i en aquests nou anys d’existència ha basat la seva acció en quatre eixos: honestedat, transparència, eficiència i participació. En les eleccions municipals del 2011 Junts per Sant Quirze-ERC es va situar, amb 5 regidors, com a principal força en l'oposició al tripartit de govern CiU-PP-PSC, i ha ocupat el govern municipal en el mandat que ara s’acaba després de vèncer els comicis de maig del 2015 batent el rècord històric de vots (3.331) i de regidors (8) en unes eleccions locals a Sant Quirze.

L’acte serà obert a tothom