Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gràcies pel suport

La candidatura de JUNTS PER SANT QUIRZE- ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA agraeix a totes les veïnes i veïns que han fet possible un resultat  històric en la jornada electoral del diumenge. L’ impuls que ens varen donar 4679 santquirzetenques, va representar un 46% dels vots totals emesos a les eleccions municipals i va situar la nostra candidatura amb nou regidors i regidores  a l’Ajuntament. Moltes gràcies per la confiança !!!!

També volem destacar l’enèssima demostració dels valors democràtics i socials del nostre poble, que va participar àmpliament a  la cita electoral. Aquest fet ve a constatar de nou l’alta consciència i radicalitat democràtica de les persones que formem aquesta realitat humana que es diu Sant Quirze.

Igualment, ens agradaria enviar una salutació pública a la resta de candidatures que van participar a les eleccions municipals. Ara toca, en virtut de les responsabilitats que ens ha atorgat el veïnat, treballar en favor del poble i de la seva gent.

Finalment, des de JUNTS PER SANT QUIRZE – ERC volem fer extensives les paraules que diumenge a la nit, va adreçar la nostra cap de llista i alcaldessa Elisabeth Oliveras al conjunt de persones que es van reunir a la nostra seu : “Avui comença una nova etapa amb molta feina, i l’hem de fer com ho hem fet sempre, comptant amb totes les veïnes i veïns, escoltant-los i servint-los, fent-los veure que el govern del nostre poble  ha de ser cosa de totes i tots. Ara toca fer el que sabem fer bé :  treballar, treballar i treballar.”