Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elisabeth Oliveras serà la cap de llista de Junts per Sant Quirze a les eleccions municipals

Oliveras espera liderar un govern transformador lluny dels postulats actuals de CiU-PSC-PP

Elisabeth Oliveras liderarà la llista de cara als comicis del 24 de maig després d’haver estat proclamada candidata en l’assemblea que Junts ha fet aquest vespre a la masia de Can Feliu. Oliveras, militant d'Esquerra Republicana de Catalunya, ha estat l’únic aspirant a la nominació, i ho ha fet aportant més del triple del nombre d’avals requerits per optar al número 1 de la llista.

Elisabeth Oliveras, educadora infantil de 49 anys nascuda a Sabadell, tornarà a encapçalar un projecte honest, transparent i independentista que vol fer un altre Sant Quirze amb la participació activa de veïnes veïns i entitats en les decisions i el govern del poble.

Per a Oliveras, ja candidata a l’alcaldia, “s’acosta de nou el moment de tornar el govern de Sant Quirze a la gent, i ho volem fer fidels al que hem estat aquests anys: treballant i amb un projecte d’esquerres amb un alt contingut social, amb un grup de persones que creiem en la radicalitat democràtica, que volem fer un poble millor amb la participació de tothom, treballant pels nostres veïns i per la independència que esperem s’esdevingui en el decurs del pròxim mandat“.

Junts per Sant Quirze va néixer l’any 2010 com un acord municipal fruit de l’entesa entre Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i persones independents. En les eleccions municipals del 2011, Junts va ser la segona llista més votada obtenint cinc regidors (dos militants d’ERC, un de la CUP i altres dos sense militància política), i des d’aleshores ha estat la principal força d’oposició al tripartit de govern local que formen CiU, el PP i el PSC.