Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quatre anys per treballar i una festa major a la cantonada

Som a l’equador de l’estiu. Fa poques setmanes, es va constituir el nou Ajuntament sorgit de la voluntat popular expressada en les eleccions Municipals del 26 de maig. La confiança dispositada per una majoria de les veïnes i veïns de Sant Quirze en la candidatura de Junts per  Sant Quirze-Esquerra Republicana de Catalunya, ha acabat conformant un govern municipal que té una gran càrrega de responsabilitat per al mandat que acabem d’iniciar. Precisament, en el gest democràtic de donar un sòlid i ampli suport a la feina feta durant els darrers quatre anys, rau aquesta responsabilitat majúscula. D’alguna manera, el missatge d’una gran part del veïnat ha estat “us fem confiança però no ens falleu”.

Des de la candidatura i el grup municipal de Junts per Sant Quirze-ERC, ens comprometem a deixar-hi tots els esforços i energies. Tenim reptes importants a assolir en equipaments i serveis per millorar el poble. Ho volem fer amb vosaltres, amb totes i tots els que vivim i estimem Sant Quirze. Amb la vostra participació, els projectes que es faran realitat en els propers anys seran la millor resposta a la confiança rebuda.

Aquest período estiuenc també esdevé l’avantsala de la nostra Festa Major.  L’orgull de ser poble, de representar un marc social i geogràfic de convivència, respecte i estima en una realitat humana que es diu Sant Quirze. Aquesta festa on volem celebrar plegats, amb les nostres famiílies, amics i convidats aquest orgull de pertinença a un poble pel qual treballem – totes i tots – durant tot l’any i que volem millor, més just i més solidari.

Bona festa major i visca Sant Quirze!!!