Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quatre anys per viure’ls junts

L’equip de govern de Junts per Sant Quirze – ERC té enllestida la proposta del Pla d’Acció Municipal dels propers 4 anys de mandat. De fet, el volíem presentar a la ciutadania el 15 d’octubre. Però la campanya electoral de les properes – i escandalosament repetitives – eleccions espanyoles ens impedeix dur-lo a terme per una qüestió de règim electoral difícil d’entendre, i que ens obliga a ajornar a la cita del 15.

El PAM esdevé el full de ruta que guiarà l'acció de govern del present mandat i que en fixa els objectius i les fites que volem fer realitat: equipaments esportius, socials i culturals, millores en els serveis públics, nou habitatge públic... I no se’ns acut altra manera de fer-ho que amb la participació de tots i totes.

En aquest aspecte tan transcendental per sentir-nos tots plegats satisfets de la feina que hem de fer, tenim els deures fets. Els darrers 4 anys hem treballat les eines i estructures necessàries per fer proper i efectiu el dret a participació, i el darrer instrument que tenim és el Reglament de Participació, el nostre manual de participació ciutadana. Per dir-ho en argot publicitari, "l'obra bàsica que no pot faltar a cap casa d'un veí i veïna amb inquietuds i ganes de participar".

 

La construcció de tota aquesta arquitectura participativa, ha estat una gran obra que hem anat fent entre tots. Fa quatre anys estàvem en el desert de la participació. Ara quatre anys després tenim meses sectorials, pressupostos participatius, consultes populars, despatxos oberts, Reglament, etc... Són la base on hem de fer realitat tots aquests objectius de Poble. En definitiva, ens venen 4 anys de feina i satisfaccions. Però volem que siguin, 4 anys per viure'ls junts.