Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

JUNTS encara el tram final de les trobades amb els veïnats. 1 de març pl. Anselm Clavé

El grup busca l'opinió dels veïns per completar el programa electoral

Mica en mica es va acostant el 24 de maig, data de les eleccions municipals. Igual que ara fa quatre anys, Junts per Sant Quirze ( coalició nascuda l'any 2010 fruit de l'acord d'ERC i persones independents ) ha engegat el procés per recollir idees, queixes i propostes de les persones i entitats del poble per tal de completar el programe electoral, un recull d'intencions que volem que girin en torn als valors de radicalitat democràtica i justicia social en un projecte independentista i d'esquerres.

Aquest diumenge 1 de març, a partir de les 11 del matí, la gent de Junts, encapçalats per l'alcaldable Elisabeth Oliveras, serem a la plaça d'Anselm Clavé ( davant la Patronal ), i tancarem les trobades el 8 de març a l'avinguda Egara, després del dipòsit d'aigua. Seràn les dues darreres d'un seguit d'actes que van començar al desembre a les Fonts i des d'aleshores ens han portat a visitar cada setmana totes les barriades de Sant Quirze per escoltar els nostres conveïns.

En referència a aquestes trobades, hem vist amb satisfacció com altres grups municipals han començat a copiar-nos la idea. Està bé i ens agrada, perquè sense les persones ni som ni fem res, i no creiem en els candidats ni en els programes decidits en un despatx, així que prediquem amb l'exemple: la nostra candidata a l'alcaldia ( Elisabeth Oliveras, d'ERC ) va ser escollida en unes primàries de Junts, i el programa, com queda escrit, es farà escoltant persones i entitats.

Creiem que el tripartit CiU - PP - PSC que governa Sant Quirze ja no dóna per a més, no hi idees ni inversions, i per això oferirem una proposta que desperti i faci progressar el poble.

Junts per Sant Quirze

Twitter: @JuntsSQV

Facebook: www.facebook.com/juntspersantquirzev

Web: www.juntspersantquirze.cat

Email: info@juntspersantquirze.cat