Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els nostres “Davids” venen, cuinen i pedalegen.

L'article periòdic del regidor Josep Coll

Ens ha tocat ser -també- testimonis de canvis sense precedents en les tècniques i sistemes de venda. Ja sabeu a què em refereixo. Vull un bolígraf, el veig en imatges tridimensionals en el mòbil, el demano i el pago amb un plastiquet, camió amunt, furgoneta avall, molt de gasoil.... Bolígraf de vuit euros a la porta de casa. Fins aquí els "goliats" del comerç i la seva estratègia.

Sant Quirze, amb tota la seva modèstia, però alhora amb la fe que en certs moments esdevé decisiva quan anheles un objectiu, ha posat en marxa un projecte que intenta fer de la nostra compra diària quelcom més agradable, proper i solidari. L'Ajuntament ha posat en dansa als nostres carrers, dos tricicles i ha contractat als joves que els conduiran. La seva funció serà la de fer el repartiment a domicili de les compres a les nostres botigues i als nostres restaurants.


El nostre comerç local té, doncs, un nou instrument de valor afegit a la seva contrastada qualitat de servei. El poble aconsegueix afegir un nou gest en favor d'una mobilitat més sostenible mediambientalment. Finalment, creem ocupació jove i sobretot transmetem il·lusió cívica i col·laborativa. Ara depèn de tu, de tots nosaltres, de els nostres costums de compra. Fem, entre totes u tots, que els nostres "Davids" locals guanyin, encara que només sigui alguna batalla, als "goliats".