Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millor fem el Sant Quirze que mereixen les persones

Junts: l'esquerra independentista proposa un poble diferent

Mentre el govern municipal ( CiU-PSC-PP ) es dedica a demanar subvencions per a arreglar la Patronal ( potser en aquest moment hi ha coses més urgents i importants en el poble per a invertir-hi 220.000 € ), aquest diumenge al matí, des de les 11, Junts ( ERC + persones independents i de la CUP ) farem a l'avinguda Egara la darrera de les trobades previstes amb els veïnats del poble, un seguit d'actes que van començar al desembre a les Fonts i que des d'aleshores ens han portat a visitar totes les barriades de Sant Quirze per estar amb els nostres conveïns. Tancarem visitant la zona de Sant Quirze Nord / Ferrovial, com és habitual, per escoltar idees, queixes, propostes per fer un Sant Quirze millor, des de l'esquerra i al servei de la República Catalana que ha de venir.

En referència a aquestes trobades, hem vist amb satisfacció com altres grups municipals han començat a copiar-nos la idea. Està bé i ens agrada, perquè sense les persones ni som ni fem res, i no creiem en els candidats ni en els programes decidits en un despatx, així que prediquem amb l'exemple: la nostra candidata a l'alcaldia ( Elisabeth Oliveras, d'ERC ) va ser escollida en unes primàries de Junts, i el programa, com queda escrit, es farà sintetitzant els inputs rebuts de persones i entitats.

Creiem que el tripartit CiU - PP - PSC que governa Sant Quirze ja no dóna per a més, no hi idees ni inversions, i per això oferirem una proposta que desperti i faci progressar el poble.

Junts per Sant Quirze

Twitter: @JuntsSQV

Facebook: www.facebook.com/juntspersantquirzev

Web: www.juntspersantquirze.cat

Email: info@juntspersantquirze.cat