Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOTA DE PREMSA

El Grup municipal de JUNTS per SANT QUIRZE-ERC, en relació amb les tendencioses i menyspreables observacions que Junts per Catalunya ha realitzat, des de principis de l’actual mandat, sobre la nostra companya de grup i Alcaldessa del poble, Elisabeth Oliveras, vol manifestar:

  • Els constants episodis d’assetjament que protagonitzen les dues regidores i el regidor de Junts per Catalunya a l’Ajuntament, que intenten generar sospites de conflictes d’interessos de l’Alcaldessa pel que fa a la gestió de l’Escola bressol municipal, esdevindrien esperpèntics i ridículs si no fos per la seva càrrega de mala fe i mentides. Aquests episodis han tingut la seva traducció més recent en intervencions plenàries i articles als mitjans de comunicació públics.
  • Aquesta campanya de difamació encoberta, es troba en el seu punt àlgid arran del procés de canvi del sistema de gestió de l’escola bressol municipal El Patufet de privat a públic. L’equip de govern municipal aposta per una gestió pública directa, més eficient i on el més important sigui la millora pedagògica del servei per davant d’interessos empresarials i econòmics. No veiem doncs en cap cas, ans al contrari, que aquesta voluntat pugui ni tan sols remotament, entrar en conflicte d’interessos amb l’Elisabeth Oliveras i l’activitat educativa professional que ha desenvolupat durant trenta-set anys.
  • Volem recordar al Grup municipal postconvergent, que si el nostre poble disposa d’una Escola bressol pública i municipal, és entre altres esforços de moltes persones, per l’obstinació demostrada per l’actual alcaldessa del nostre poble, en el període 2004-2006 per fer-la possible. Efectivament, l’any 2004 l’Escola El Patufet neix de la iniciativa conjunta dels grups municipals d’ERC i ICV (a l’oposició) amb la presentació d’una moció demanant la creació del servei municipal d’educació de 0 a 3 anys.  Durant el període 2005-2007, essent  l’Elisabeth responsable d’Educació (i Alcaldessa del nostre Ajuntament), l’Escola es construeix i amplia el volum inicialment previst (de 102 a 135 places) per tal d’adaptar-la al mapa escolar i optar així a la subvenció de la Generalitat de Catalunya per plaça escolar.
  • Les velades insinuacions que Junts per Catalunya ha abocat sobre la figura de l’Elisabeth Oliveras, esdevenen un injust, inqualificable i fastigós atac personal que mereix tot el nostre rebuig. Constatem i lamentem amb tristesa, que el Grup municipal de Junts per Catalunya està disposat a perdre qualsevol sentit de la vergonya i la mesura, per tal d’intentar desgastar i ferir la imatge i trajectòria d’honestedat i compromís de la nostra companya Elisabeth Oliveras. Així doncs, volem emplaçar al Grup municipal de Junts per Catalunya a allunyar-se d’aquest estil indecorós, i basar la seva activitat municipal en fer propostes constructives en favor del nostre poble.