Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

JUNTS I UN COMPROMÍS INALTERABLE

 El passat 14 de febrer, JUNTS per SANT QUIRZE va retre comptes de la tasca de govern  realitzada des del juny del 2019 fins ara. L’Alcaldessa, junt amb el nostres companys i regidors ( en Pol i l’Àlex ) van fer un repàs, prou detallat, del conjunt d’accions que s’han dut a terme.

El present mandat municipal, s’ha vist condicionat per la sotragada de la COVID que ha trastocat econòmicament i a nivell de planificació l’acció municipal prevista. Però, com hem anat explicant al llarg d’aquests quatre anys, s’han aconseguit objectius fixats a principis de mandat. Teniu a la vostra disposició el resum en el link – QR al final d’aquest article.

Però el que va posar de manifest l’acte, a banda de constatar tota la feina reeixida, va ser l’esperit que transmeteren els tres oradors. Les seves intervencions van ser una clara  demostració de capacitat, però alhora, i cal remarcar-ho, va esdevenir una reiteració del compromís que sempre han tingut les veïnes i veïns que formen part del projecte de JUNTS per SANT QUIRZE pel nostre poble.

Un compromís, trufat d’il·lusió, que es va poder copsar en diversos moments i que de ben segur garanteix la vigència del nostre projecte de poble, amb un objectiu únic : el benestar de totes i tots els seus veïns.

Voldríem destacar l’amplitud d’explicacions i referents que l’Elisabeth,  va exposar durant el transcurs de l’acte. Un desplegament intens i concloent que demostra, en primera persona, la vigència d’aquest compromís.

Per acabar, es va fer l’elecció de la cap de llista per les properes eleccions del mes de maig. Van tenir dret a vot, totes i tots els assistents, al marge de ser adscrit a JUNTS per SANT QUIRZE. La responsabilitat d’encapçalar la llista va recaure en l’actual Alcaldessa, l’Elisabeth Oliveras. Estem convençuts que, amb ella al capdavant del projecte, el compromís continua inalterable.

 

Link: http://www.juntspersantquirze.cat/wp/wp-content/uploads/2023/03/passacomptes.pdf