Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA MATEIXA IL.LUSIÓ, EL MATEIX ESPERIT

 Arribem al final d'un mandat municipal. És un moment on els representants públics han d'analitzar i compartir, amb el conjunt de la comunitat, la tasca realitzada i els objectius assolits. Des del Grup municipal de JUNTS PER SANT QUIRZE, en la nostra responsabilitat de govern que hem exèrcit ho farem. Ho farem a títol de resum, de quatre anys que no han estat fàcils i seguint el mateix estil de transparència i complicitat amb el conjunt de veïnes i veïns, que han guiat el dia a dia del mandat municipal. Per dir-ho d'alguna manera PASSAREM COMPTES públiques en un acte que tindrà lloc el proper dimarts 14 de febrer a les 19 h a la Sala Josep Brossa – La Patronal (Avinguda Pau Casal, 86), on tothom està convidat a participar-hi, perquè ens adrecem a totes. Totes les persones assistents podran participar en l’elecció del cap de llista del nostre grup municipal.


Però ara, també volem fer-vos arribar un ferm i sincer missatge: la gent de JUNTS PER SANT QUIRZE ens sentim amb la mateixa il·lusió, amb la mateixa voluntat de servei i compromís exclusiu amb el poble, del primer dia.  La il·lusió de continuar amb una tasca que ha fet avançar i millorar Sant Quirze.  Amb la mateixa voluntat de servir a tots els  veïns i veïnes, amb transparència i participació de totes, i al marge d'interessos que no siguin estrictament els del nostre poble.

Aquesta il·lusió s'alimenta, precisament, de mantenir intacte l'esperit amb què vàrem néixer fa disset anys.  Un esperit i compromís de poble que impulsaren dones i homes de Sant Quirze, amb sensibilitat social, radicalment democràtiques i nacionalment compromeses, per treballar exclusivament per Sant Quirze. Així hem estat sempre i així continuem presentant-nos. Lluny d'interessos que responguin a sigles, fent de la participació del conjunt de totes i tots el patrimoni més gran del nostre projecte, exercint la proximitat i l'acompanyament amb els problemes concrets i particulars del veïnat i, sobretot, defugint i alhora combatent el populisme i la intolerància.

En resum, molta feina a fer amb totes i tots vosaltres. Amb la mateixa il·lusió i el mateix esperit de sempre.

Us esperem, totes hi sou convidades!