Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elisabeth Oliveras, candidata de JUNTS PER SANTQUIRZE a la reelecció com alcaldessa

L’assemblea oberta de Junts per Sant Quirze reunida a la sala Josep Brossa de la Patronal va escollir per unanimitat, el passat 14 de febrer, la independent Elisabeth Oliveras com a cap de llista i candidata a l’alcaldia per a les eleccions municipals del proper 28 de maig. En un acte obert a tot el veïnat, l’assemblea va proposar el nom de l’actual alcaldessa com a cap de llista, proposta que va rebre el vot unànim de tots els assistents en un acte on, prèviament a l’elecció de la candidata, l’equip de govern va passar comptes de la gestió realitzada en aquest mandat.

Junts per Sant Quirze, que aplega les esquerres independentistes del poble, enfoca ara el camí fins als comicis en base al treball de les diverses comissions ja existents i que definiràn la resta d’integrants de la llista, el programa electoral, la precampanya, la campanya i les relacions amb d’altres entitats i col.lectius.

Junts per Sant Quirze concorrerà com a tal per quarta vegada a les eleccions municipals. El moviment progressista local, nascut l’any 2010, està format per persones independents, militants d’ERC, per àmbits propers a la CUP i per persones de col.lectius vinculats al teixit associatiu i cultural del poble i la comarca. Junts per Sant Quirze gestiona en l’actualitat l’alcaldia a Sant Quirze en la persona d’Oliveras amb 9 dels 17 regidors al Ple, fruit de la victòria electoral del 2019.

En aquest article podeu trobar la Presentació en format pdf del Passacomptes que es va realitzar el 28 de maig a la Patronal.

Presentació Passacomptes