Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un nadal estrany, diferent…

Colpides i consternades per la teva sobtada i inesperada pèrdua, David Sánchez, company i regidor d’aquest consistori, de quasi 20 anys fent camí i treballant pel nostre poble.

Amb ell hem evidenciat que la distancia més curta entre dues persones és un somriure.

Compartint sempre els interessos del poble, va saber fer d’allò que ens separava ideològicament converses respectuoses, assertives i plenes de matisos, moments de diàleg polític ric que trobarem faltar i molt!

Plenament convençudes de que mai deixaríem de pensar en realitats nacionals molt diferents, vam ser capaces de construir poble, de mirar allò que per Sant Quirze semblava que havia de ser millor.

Molt àgil al ple, amb una capacitat de comunicar molt i molt bona, to i posat de gran orador i amb uns ulls que sempre somreien.

Sempre es va mantenir just, mirant de conciliar les posicions més confrontades. Afable i rialler, els millors moments, el tercer temps de totes les reunions!

Trobarem molt a faltar aquesta gran persona, la seva Intel.ligència respecte, cultura i amistat. Que la terra et sigui lleu, David.

I aquest poble que tant estimes i pel que tant has treballat s’està  preparant per un nou Nadal, ja respira l’ambient nadalec als carrers; el comerç i la restauració local ja fa temps que estan preparant-se amb el bo i millor per sorprendre’ns, cuidar-nos i fer-nos gaudir amb els seus productes i serveis.  Com tu ens diries, adrecem-nos-hi i fem créixer el nostre poble!

Cuidem-nos, cuidem, guarim-nos i gaudim d’aquestes festes. Bon Nadal!