Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FESTA MAJOR AMB DOBLE CONSELL

Després de dos anys amb la Festa Major condicionada per la maleïda pandèmia, podem tornar a la normalitat festiva. Aquesta any sí. A finals del mes d’agost i els primers dies de setembre, Sant Quirze podrà tornar a lluir i exercir , amb tot el seu esplendor, aquella tradició ancestral de reivindicar la seva singularitat en forma de Festa.

Com fem sempre, des de JUNTS per SANT QUIRZE-ERC, volem convidar-vos (incitar-vos) a gaudir amb els vostres familiars i amics, de la litúrgia de veïnatge i de rauxa que celebrarem. A fer-ho amb la satisfacció i l’orgull de saber-nos i sentir-nos part d’una realitat col·lectiva. Així doncs, el primer consell que hem de donar-vos és que viviu i participeu del munt d’actes i activitats que s’han organitzat per tal que, per uns dies, les preocupacions i neguits que l’actual situació econòmica i social ens comporta, quedin en un segon pla.

L’altre Consell també esdevé motiu de celebració. El passat dia 15 de juny, es va constituir el màxim òrgan de representació i participació veïnal: el Consell de Poble. Podríem dir, que amb la creació d’aquest espai consultiu i representatiu, on veïnat i entitats estan àmpliament representades, culminem  un procés, començat fa sis anys,  que ha portat a Sant Quirze del desert participatiu a la configuració d’un complet i ric univers de participació. La redacció del Reglament d’Organització Municipal, del Reglament de participació, la creació i posada en marxa de les productives i indispensables Meses de participació sectorial (catorze!!) i ara, per coronar l’àmbit participatiu,  el Consell de Poble. Ha estat una feina llarga, constant i feixuga, interferida per dos anys de pandèmia, però que finalment entre totes i tots hem estat capaços de construir.

Voldríem acabar amb els millors desitjos per aquest estiu. Bones vacances, gaudiu amb els vostres i cuideu-vos, ens retrobem per Festa Major.