Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COM EL PRIMER DIA : AMB CONFIANÇA I EMPENTA

Quan a l’any 2010, un bon nombre de veïnes i veïns de Sant Quirze, varem constituir JUNTS per SANT QUIRZE va ser per treballar i esforçar-nos en  una nova forma d’entendre l’acció municipal. Una concepció del govern del nostre poble i de la relació veïnat-Ajuntament basada en la confiança, la codecisió i la proximitat. Era necessari deixar enrere , per esgotada i clarament inservible, la recurrent, viciada i inexplicable complicitat  de pactes de govern entre Convergència, el PSC i el PP que feia anys governava el poble.

La suma de veïnes i veïns (amb militància política o independents) per fer realitat una candidatura , va esdevenir una experiència única i  il·lusionant en la història de Sant Quirze. A partir de conviccions i valors d’esquerres,  naixia el compromís de treballar de forma honesta, transparent i participativa, exclusivament per Sant Quirze i la seva gent.

Des d’un bon inici, l’aposta que va néixer del poble i pel poble, va tenir un ampli suport  del veïnat. Va ser a l’any 2015, quan aquest ampli suport es va convertir en majoritari i va determinar un govern municipal que, des de llavors,  la nostra companya Elisabeth Oliveras té la responsabilitat i l’honor de ser-ne Alcaldessa.

Dotze anys després, totes les que formem JUNTS per SANT QUIRZE continuem amb la mateixa  determinació, compromís i dedicació, esforçant-nos dia a dia en ser lleials a la idea i objectius fundacionals de la (vostra) candidatura. Perquè, com no podia ser d’altra manera, hem treballat i treballem pels interessos generals de TOTES i TOTS els que formem part d’aquest poble.

La vostra confiança, aquell pacte tàcit indispensable amb totes i tots vosaltres que sentim proper des d’un primer moment, esdevé la nostra energia, la nostra empenta constant per continuar treballant JUNTS per SANT QUIRZE.