Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AQUESTA TEMPORADA ESPORTIVA S’ESCRIU EN FEMENÍ

Felicitats! Enhorabona a tota la família de l’esport sant quirzenc. Ha arribat el final de la temporada esportiva. Els diferents equips, els nostres clubs, fan balanç d'aquest darrer any i es posen a preparar la temporada vinent. Cal doncs felicitar-los, una vegada més, a tots i totes i agrair-los la seva tasca que va més enllà d'un resultat, d'una classificació concreta i  que té més a veure amb aspectes molt més transcendents de caràcter formatiu educatiu o d'integració.

 

 

Noies, felicitats! Aquest any, des de JUNTS PER SANT QUIRZE-ERC-AM, volem fer esment especial de la feina feta pel conjunt dels equips femenins del nostre poble. Per molts anys d’esport femení al poble!

 

 

Evidentment aquest és el resultat i culminació esportiva d'anys de feina ben feta i d'esforç col·lectiu. Es tracte, i així cal destacar-ho, del reflex efectiu d'aquesta abnegada tasca que duen a terme clubs, directives, aficionades, i en el terreny de joc, les imprescindibles, les jugadores, la base on s'ha edificat aquest resultat final esplèndid.

 

 

L'esport,  en el seu conjunt, és la suma de valors personals i col·lectius que adopten una pilota, una xarxa, un patí o qualsevol altre estri, com excusa per manifestar-los. En cada acció del joc que totes i tots contemplem des de la grada, en un salt, en un gol, en una jugada, es troben condensats i resumits l'esforç, la solidaritat,  l'empatia amb el grup, la convicció.... És en aquesta conjunció de valors on rau la màgia i l'atracció de l'esport.

 

 

Ara tot just encetem l’estiu, és moment de d’agafar aire; de compartir i gaudir d’allò que ens permet aquesta època. Desitjar-nos que puguem aprofitar aquests moments  i  retrobar-nos en motiu de la Festa Major. Molt bon estiu!!