Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Justícia social, esquerra, independència

Recepta de Junts per al periode 2015-2019

S'acosten les eleccions municipals del 24 de maig, uns comicis en què Junts per Sant Quirze presentarà Elisabeth Oliveras ( educadora infantil de 49 anys ) com a cap de llista i candidata a l'alcaldia. Oliveras va ser escollida al gener en un procés de primàries de la formació.

El programa de Junts per Sant Quirze – Esquerra Republicana es basarà en uns valors que per a nosaltres ja van ser fonamentals el 2011: honestedat, transparència, eficiència i participació. Partint d'aquesta base, des del desembre fins al març hem dut a terme un seguit de trobades amb els veïns, visitant cada diumenge un dels barris del poble recollint propostes, idees i queixes; escoltant, en resum, per bastir el programa electoral que és a punt de veure la llum. Des d'aquí el nostre agraïment a persones i entitats per totes les aportacions, gràcies a les quals podem tirar endavant amb empenta renovada, amb un programa d'esquerres, nascut del poble, compromès amb la justícia social i amb la independència de Catalunya per fer un Sant Quirze millor, al servei de la República que arriba. Després d'aquests últims anys de govern de coalició CiU-PP-PSC al poble, s'acosta el moment d'obrir portes i finestres, de fer córrer aire fresc, de conceptes nous, progressistes, i de posar les persones al capdavant. L'esquerra proposa, la dreta promet, i només cal mirar enrere, a la campanya de les darreres municipals, per veure que algunes promeses de l'actual equip de govern eren decorats de cartró pedra que un cop fets els comicis van quedar en fum i oportunisme.

Per acabar, des de Junts per Sant Quirze – Esquerra Republicana us animem a afegir-vos a la iniciativa legislativa popular que els amics de l'Assemblea Nacional Catalana estan recolzant en contra dels desnonaments i la pobresa energètica. Podeu signar la ILP Habitatge al local de l'ANC al carrer Barcelona 77, els dimarts i divendres de 6 a 8 del vespre.

Xarxes socials

Twitter:

Junts per Sant Quirze: @JuntsSQV

Esquerra Republicana ( secció local de SQV ): @ERC_SantQuirze

Facebook:

www.facebook.com/juntspersantquirzev