Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte educatiu, servei essencial, servei públic

En el ple de gener vam crear la Comissió per estudiar la millor proposta per a poder fer gestió directa del servei públic municipal de l’escola bressol del nostre poble. Vam encarregar la memòria al col·lectiu Ronda i ens hem reunit tots els grups municipals amb el secretari, l’interventor, el cap d’economia, els TAGS d’economia, la cap de RRHH, el tècnic d’educació per a poder valorar-la, per a conèixer les propostes tècniques i poder arribar, així esperem, a poder portar la proposta al ple d’aquest abril.

Gestionar l’escola bressol directament ha estat un objectiu que neix en el mandat passat, fer de l’escola bressol un servei essencial, de qualitat, eficient, transparent, inclusiu, divers i amb un projecte educatiu i valors que facin d’aquesta etapa la millor base per a l’educació dels infants del nostre poble així com ja ho és l’Escola Municipal de Formació d’Adults l’Olivera per a les persones joves i  adultes del poble l’objectiu.

Un projecte treballat i compartit amb l’AFA de l’escola, amb les educadores i evidentment amb els grups municipals.

Un projecte que només és possible per que l’any 2004 ICV i ERC, partits que estaven a l’oposició, van presentar una moció per a la construcció de l’escola bressol municipal El Patufet . Servei públic, equitat, educació, educació360.