Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos anys de mandat, un de pandèmia. Entre totes, seguim fent poble!

Just ara en aquests moments celebrem que les veïnes i veïns ens van donar la seva confiança per seguir “fent poble”, per segona vegada entomàvem la responsabilitat de govern; des de la participació, la honestedat i la transparència institucional.

Ens trobem a meitat de mandat. Un mandat marcat per un inesperat i colpidor parèntesi. Just als nou mesos d’aquesta nova etapa esclatava una pandèmia sobtada que ens va fer estripar tots els guions de la planificació municipal. L’emergència del moment, va comportar que prioritats i esforços se centressin en la vida, en la gestió de tot el què estava a les nostres mans per gestionar, organitzar i canalitzar les necessitats imprescindibles d’aquesta nova realitat, especialment en l’acompanyament i les cura de les més vulnerables.

Amb la màxima celeritat hem pretès reprendre la normalitat de les polítiques municipals del dia a dia i de futur, adequant i convivint la governança a les noves necessitats. Després d’un any de pandèmia reprenem projectes i seguim transformant el poble: la nova gestió de l’escola bressol municipal, la nova via ciclista, la segona fase d’asfaltats, la renovació dels parcs infantils, els ajuts a petita empresa, reprenem totes les meses de participació, el nou skate park, la nova tarifació social del transport públic, la implantació d’energia fotovoltaica als equipaments municipals, i un llarg etcètera que vàrem aprovar en el PAM 2020 – 2023 aprovat dies abans que esclatés la pandèmia.

No ens espanta la feina, i seguirem treballant fins el darrer dia de mandat per fer possible els projectes i serveis que el poble es mereix. Per consegüent, des de Junts Per Sant Quirze i amb la voluntat d’informar el veïnat, durant el proper mes de juliol farem una trobada veïnal per passar comptes i donar les oportunes explicacions del que s’ha fet, d’on som i cap a on anem.

Finalment, volem agraïm la feina feta per part de tots el col·lectius, ciutadania i treballadores municipals que han fet i fan possible que aquest parèntesi hagi estat el més amable possible, i és gràcies a ells i elles que la generositat, la solidaritat i el compromís s’han fet palesos. Moltes gràcies! Seguim!