Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornem a l’escola

Una nova tardor arriba a SQV,  hem viscut l'estiu més estrany per uns, trist per altres, intens per a la majoria i carregat d'incerteses per a totes.

Sense la Festa Major, sense poder retrobar-nos totes gaudint del plaer de compartir la cultura km0, del cremat dels avis i àvies del Casal, sense la festa col·lectiva que al nostre poble ens anuncia l'inici d' un nou curs.

Enguany la tardor ens retorna a les escoles, a les llars d'infants, als IES, a l'escola de formació d'adults, a l'escola de música. Hi tornem físicament, hi tornem amb il·lusió, amb ganes de compartir aprenentatges. Amb moltes ganes d'acompanyar, empatitzar i sentir la màgia que cada dia es produeix a les aules.

Per poder sentir la "màgia" cal el treball intens, rigorós, carregat d'energia i determinació de diferents col·lectius:

Les directores dels centres educatius, fortes i valentes, han dedicat més hores que mai per garantir les escoles obertes.

Els claustres, il·lusionats  per retrobar a l'alumnat i amb energia per a tot el curs.

Conserges, cuineres, monitores totes disposades a fer-ho possible.

Les AFAS, incansables, dedicant hores esgarrapades a la feina i la família per garantir bons serveis a les escoles per a totes.

La brigada municipal i el servei d'educació, sempre disposats.

Tothom ha treballat de valent perquè  les famílies que heu estat teletreballant amb els i les menudes a casa, les que esteu en ERTO i les incerteses econòmiques fan llargues les nits, les que heu passat sis mesos amb els adolescents a casa, les que malauradament heu patit alguna pèrdua familiar i que totes de ben segur la nit del diumenge 13 vau sentir les papallones a la panxa com a cada inici de curs pugueu portar als vostres fills i filles amb seguretat a l'escola.

Moltes gràcies a totes!

Amb el desig que aquest sigui un bon curs, que els infants, joves i adults gaudeixin dels aprenentatges col·lectius  tota la comunitat educativa vetllarem per fer-ho possible.