Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L A FESTA MAJOR MÉS TRANSCENDENTAL

Les veïnes que formem el Grup Municipal de JUNTS per SANT QUIRZE-ERC, i les nostres companyes de projecte sempre hem cregut i defensat, que la Festa Major té com a protagonista principal a les vint mil persones que formem aquesta gran realitat municipal i de poble que es diu Sant Quirze del Vallès. Enguany el protagonisme del veïnat de Sant Quirze serà complet; concerts, teatre, geganters, esport, corals, art, totes de Sant Quirze o del Vallès, KM0 de molt bona qualitat.

Sempre hem tingut handicaps estructurals a l’hora d’organitzar i viure la  Festa Major. Ja sabeu... A principis de setembre encara hi ha gent de vacances,  l’eterna i desigual  comparativa amb la coincident de Sabadell, etc. Però,  també hem patit dificultats conjunturals i històriques que han fet, dels nostres dies grans, jornades diferents.

Aquest any la nostra Festa major - com la de tants  pobles del nostre país - es veu afectada i condicionada pel corona virus i les seves conseqüències. El que no va aconseguir la fil·loxera fa més d’un segle, la imposició franquista a l’any 1939 o els grans incendis d’estiu dels anys 74 i 94 del segle passat, ho pot aconseguir el COVID 19.

Estem segures que Sant Quirze sabrà estar a l’alçada. Les veïnes, amb les mesures de prevenció que la situació requereix, faran d’aquesta Festa Major la més important de la nostra història. Ho farem sense grans ostentacions en un ambient “íntim”, retrospectiu i amb el record posat amb els amics i amigues que hem perdut i que homenatjarem públicament en plena festa el dia 3 de setembre. Ho farem amb dignitat i amb l’orgull de saber-nos poble. Serà, sens dubte, la nostra Festa Major més transcendental.