Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

HEM D’ESTAR A L’ALÇADA

Quan la necessitat, en versió d’emergència s’imposa, cal esperar respostes a partir de l’excepcionalitat. Aquests darrers tres mesos l’Ajuntament i l’equip de govern s’ha vist obligat a treballar en aquesta conjuntura i escenari. La pandèmia ens ha situat en la urgència sanitària, social i econòmica. Des de l’estructura i els serveis municipals, des d’alcaldia coordinant un equip de treball creat específicament per les circumstàncies, hem mirat d’atendre totes les necessitats i demandes.

El recull d’accions i mesures és llarg i divers. La campanya sanitària de repartiment de material i tasques de desinfecció i control. Ajuts extraordinaris adreçats a les garanties alimentàries o de suport a l’habitatge. Disposicions de flexibilització fiscal. Les mesures per la reactivació del comerç local i l’activitat econòmica. Ajudes adreçades al món educatiu durant el confinament i per la fase de reinici d’activitat. Increment en l’atenció domiciliària a la nostra gent gran. D’aquestes i d’altres hem intentat mantenir-vos àmpliament informats i ho continuem fent, amb el mitjans de comunicació  i xarxes socials municipals.

Però malgrat l’esforç a l’hora de ser imaginatius, àgils i resolutius, segur que no hem pogut arribar a tots els racons on l’emergència requeria. Continuarem persistint per fer-ho possible.

Per acabar, volem agrair a tanta i tanta gent ( treballadores públiques, veïns voluntaris,  serveis d’emergència, docents, comerciants...) la seva col·laboració i tasca. Tanmateix, volem destacar la col·laboració i comprensió de tots els grups municipals de l’Ajuntament.

Venen setmanes i mesos on caldrà continuar treballant amb pressió i sacrifici. Des del Grup municipal de JUNTS per SANT QUIRZE-ERC estarem a l’alçada.