Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

…, SÍ. PERÒ AMB EMOCIÓ I GRATITUD

Sant Quirze, la nostra gent, com en qualsevol racó del món, viu moments de dificultats, por  i angoixa. L’aparició sobtada d’un fenomen, en format microscòpic, ens ha trasbalsat amb una cruesa desconeguda.

 Se’ns ha endut a veïns i veïnes, familiars i amics de forma inesperada, en circumstàncies de duresa afegida per no poder-los acomiadar. Ha fet passar per un interminable patiment  a centenars  de persones del nostre poble. Ha sotmès, a la nostra gent gran de les residències, a un ambient de convivència i salut estressant. Estem tristos i desolats. Ho estem, sí.

Ens ha confinat a casa a la quitxalla, al jovent, a les treballadores, als nostres avis i àvies. Ha obligat, a la majoria del nostre comerç i empreses,  a baixar les persianes. Ens ha generat,  una enorme desorientació i neguit per l’horitzó econòmic i social que s’albira. Estem preocupats i intranquils. Ho estem, sí.

 Però aquest episodi,  també ens ha regalat l’actitud sacrificada i valenta de moltes veïnes i veïns. De les sanitàries, metgesses i infermers resistint a primera línea. De les treballadores del comerç  essencial, generalment gent molt jove, servint-nos amb sacrifici els productes bàsics.  Dels treballadors de serveis públics ( transport, neteja, seguretat, administració, etc) que han mantingut i vetllat pel nostre bé comú. De les entitats i veïnat del poble que s’ha ofert i treballat en diversos fronts de la solidaritat i la implicació social, cosint mascaretes, repartint aliments, donant suport a accions de vetlla i acompanyament... En definitiva milers de gestos, accions, actituds que tenen un rostre comú : la gent de Sant Quirze.

Des del Grup municipal de JUNTS per SANT QUIRZE- ERC , us volem dir que continuarem treballant per superar aquest moments tan difícils. Que ara ho fem amb tristesa i desolació. Que com totes vosaltres estem preocupats i neguitosos. Ho estem, sí. Però, com vosaltres,  emocionats i agraïts.