Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mandat 2019 – 2023: full de ruta

Aquest febrer portem el Pla d’Actuacions Municipals 2020 - 2023 al Ple. Aquest document és el compromís de l’equip de persones que conformem el govern municipal de Sant Quirze del Vallès, perquè hem entès perfectament gràcies al vostre suport a les eleccions locals de 2019 que cal més que mai tirar endavant un projecte de poble engrescador i ple de reptes. Aquest és un compromís que es podria sintetitzar en cinc conceptes principals: participació, transparència, educació 360, agenda urbana 2030 i projectes de futur.

Tenim clar que el pilar fonamental sobre el qual s'assenta la relació entre la ciutadania i les institucions és la confiança. Per aconseguir aquesta confiança volem reforçar els mecanismes que garanteixin l'eficiència, la integritat i la imparcialitat. En definitiva, consolidar la implantació de l’ètica pública a l’Ajuntament en la seva gestió del dia a dia.

Per encarar reptes i projectes calen eines. I el PAM 2020 – 2023 n’és una de cabdal, és el full de ruta d’aquest mandat. El PAM és una eina de govern pública per a la gestió de les polítiques municipals que té com a conseqüència que el conjunt de l’organització municipal s’ha de dotar d’una determinada cultura de gestió que faciliti la transparència i la participació ciutadana. 

Per consegüent, el PAM és un exercici de pròpia organització, de plasmació del programa amb el què ens vàrem presentar el maig de 2019 i és, alhora, un exercici de transparència i informació davant el conjunt de la ciutadana. Un document que entenem que ha de ser una porta oberta a la ciutadania perquè es faci partícip de petites i grans decisions d’aquest mandat, que han de fer de Sant Quirze del Vallès un millor lloc on viure junts.