Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AMB TRANSPARÈNCIA, EMPENTA I COMPROMIS PER #SANTQUIRZE

Agraïment d'Elisabeth Oliveras al finalitzar el mandat 2015-2019

Abans de res vull fer un agraïment a tots els membres del grup municipal; han estat 4 anys de treball, aprenentatges, il·lusions, compromís, honestedat, lleialtat i sinceritat on Sant Quirze és, ha estat i serà l’objectiu.

Agrair al veïnat, entitats i col·lectius del poble haver entès, confiat i participat, i haver-se fet seves totes i cadascuna de les propostes: despatx obert, meses sectorials, trobades veïnals i pressupostos participatius, que han obert la PARTICIPACIÓ al poble.

Molts projectes estan encetats, zona esportiva, arranjament de carrers, skate, voreres que no rellisquin, tancament pista patinatge, pista coberta, arranjament pista esportiva de les Fonts  ..., i enguany seran realitat.

Una manera d’entendre el SERVEI PÚBLIC per fer compatibles les decisions que transformen Sant Quirze: Consell de poble, taula i despatx jove, feminismes i LGTBI, creació habitatge social d’emergència, consell educatiu, obtenció d’importants subvencions pel teixit empresarial i comercial, la revisió del POUM ...

Ha estat un mandat intens, ple de vivències, hem acomiadat a veïnes estimades, moments feliços i vam fer el referèndum de l’1 d’octubre on ens vam cohesionar com a poble.

L’assemblea de Junts per Sant Quirze - ERC m’ha elegit per continuar representant el nostre projecte, el del poble, per desenvolupar les eines creades i consolidades, per modelar l’urbanisme, per estimar i treballar pel Sant Quirze del futur.

Gràcies per la confiança i l’estimació.

 

No podré mirar als ulls

 

als infants del meu lloc

si sé que no vaig fer el que calia.

És humil el meu cant

però hi ha moltes veus

que reclamen a crits que les escolten.

Que no s'apague la llum. Lletra: Feliu Ventura. Música: Borja Penalba. Canta: Lluís Llach

 

Elisabeth Oliveras