Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Sant Quirze presenta la candidatura

Formada per independents més gent de la CUP, d'Ara Sant Quirze, de Procés Constituent i d'ERC

Junts per Sant Quirze va presentar dilluns en una sala nova de la Patronal on no hi va quedar una cadira buida la candidatura a les eleccions municipals del 24 de maig. Amb Elisabeth Oliveras ( educadora infantil de 49 anys ) com a número 1 i alcaldable, Junts, que en l’actual mandat és la segona força al ple municipal amb cinc regidors, aspira a governar el poble a partir de juny prenent el relleu de l’actual tripartit CiU-PP-PSC.

Junts per Sant Quirze s’ha obert a col.lectius, partits i entitats de Sant Quirze per fer una llista d’esquerres plural, compromesa amb el treball per un poble millor, la justícia social i la independència de Catalunya. Així, a la candidatura hi ha persones independents vinculades a la vida associativa i intel.lectual del poble, representació de la CUP, de Procés Constituent, d’ARA Sant Quirze, membres de l’Assemblea Nacional Catalana ( ANC ) i d’Esquerra Republicana.

Per Elisabeth Oliveras, “ és l’hora de la confiança, de la feina en comú i de treballar per fer un poble millor en un nou país, perquè Sant Quirze batega; per això ens posem al servei de veïnes i veïns amb il.lusió, empenta i des de l’esquerra, buscant el benefici de tothom. La nostra llista és un reflex del nostre nom: junts, des d’ àmbits diversos, amb voluntat de treballar des de la radicalitat democràtica “.

Partint dels quatre eixos bàsics ja formulats en el programa del 2011 ( honestedat, transparència, eficiència i participació ), Junts per Sant Quirze optarà a l’alcaldia amb una proposta d'esqierres i independentista de 125 punts d’alt contingut social, bastida amb les aportacions del veïnat i les entitats recollides durant els darrers quatre anys i en la campanya que des del desembre i fins el març va portar la formació a visitar tots els veïnats del poble per fer trobades amb els seus habitants. Pel que fa a l’eix nacional, Junts ha signat el document “ Els ajuntaments per la independència “ de l’ANC i ha incorporat els seus cinc punts al programa electoral.

La llista de Junts queda confegida de la següent manera:

1. Elisabeth Oliveras ( ERC )

2. Albert Falgueras ( independent )

3. Anna Canes ( CUP )

4. Àlex Brossa ( ERC )

5. David Caminal ( ERC )

6. Elena Sabater ( independent )

7. Francesc Fernández ( ERC )

8. Maria Domingo ( independent )

9. Miquel Àngel Sirera ( ARA Sant Quirze )

10. Sara Figueras ( independent )

11. Goretti Palau ( independent )

12. Quico Porret ( independent)

13. Isabel Olesa ( ERC )

14. Jordi Juanhuix ( ERC )

15. Montse Brossa ( ERC )

16. Salvador Domènech ( independent )

17. Teresa Font ( Procés Constituent )

Suplents

 1. Josep Mª Alvarez ( ERC )

2. Ramon Baldrich ( independent )

3. Gemma Gelabert ( independent )

4. Pilar García de Atocha ( independent )

5. Angel Jornet ( ERC )

6. Santi Jonch ( ERC )

7. Pepa López ( independent )

8. Antoni Marcet ( independent )

9. María Romaní ( independent )

10. Josep Coll ( ERC )