Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Coneix el nostre programa electoral i què volem fer

Ens exigim, i per això volem votants informats. Perquè un poble que vota conscient és un poble difícil d'enganyar

Ja estem en campanya electoral. Sabem que per a molta gent són dues setmanes de nosa, i que sovint els partits polítics no ajudem a que les persones s'interessin per la política, quan és quelcom que ens toca de molt a prop, i més la política municipal. Des de Junts per Sant Quirze / ERC volem llençar un missatge d'optimisme: no som polítics professionals, ens estimem el poble i creiem que les coses es poden fer millor. Després d'anys de tripartit CiU-PP-PSC potser ara aquestes forces faran veure que no es coneixen, engrandint de retruc una mica més aquesta bola de mala imatge que envolta la política, la cosa pública.

A Junts, partint de la base dels eixos que ens són irrenunciables (eficiència, honestedat, transparència i eficàcia), del programa de 2011, la feina del dia a dia, de les regidores i regidors del grup municipal al ple, les converses amb veïnes, veïns i entitats, i la unió de persones independents, d'Esquerra Republicana de Catalunya, de la CUP, i de membres de Procés Constituent i d'ARA Sant Quirze que s'han sumat al projecte a títol individual, tot això ha donat com a resultat el que us presentem: un programa electoral amb 125 punts (120 de propis i els 5 del manifest de l'ANC "Els Ajuntaments per la independència" que hem signat, assumit com a propis i per tant, incorporat); pot semblar feixuc, però us convidem a llegir-lo. Cada vot serà per a nosaltres un contracte de confiança que ens obligarà a complir allò que proposem.

http://www.juntspersantquirze.cat/wp/wp-content/uploads/2015/05/programa-ok.pdf

I com se sol dir que una imatge val més que mil paraules, en el següent vincle podeu seguir, en poc més de 3 minuts, el que és Junts i el que volem fer, explicat per l'Elisabeth Oliveras. Es tracta d'un fragment del debat que l'ANC va organitzar el dijous dia 14 a la Patronal amb les candidates/ts de les set forces que opten a l'alcaldia al poble ( un debat al que ni PP ni PSC van voler assistir). El vídeo va ser enregistrat per Josep Busqueta, d'El Sot.

https://www.youtube.com/watch?v=qBTJZcYZOfE