Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acte de presentació de les Ordenances Fiscals a Sant Quirze

Vols saber com es gestionen els impostos que paguem els veïns i veïnes de Sant Quirze?

Junts per Sant Quirze té propostes diferents a les de l’equip de govern CiU-PSC-PP.Dimarts 28 d’octubre a les 20 h. a la Masia de Can Feliu

VOLS SABER COM ES GESTIONEN ELS IMPOSTOS QUE PAGUEM ELS VEÏNS I VEÏNES DE SANT QUIRZE?

• Què són les ordenances fiscals?
• Quines taxes paguem?
• Com es gasten les taxes que paguem?
• Qui les decideix i com es decideixen?
• Com afecten al pressupost municipal?

Totes aquestes preguntes, i moltes més, les volem contestar des del grup municipal Junts per Sant Quirze.

Vine el dimarts 28 d’octubre a les 20 h. a la Masia de Can Feliu on explicarem i debatrem l’evolució de les ordenances fiscals a Sant Quirze els darrers anys i la proposta per al 2015 que fa el govern de CiU-PSC-PP.

Junts per Sant Quirze és una agrupació electoral nascuda el 2010 per presentar la seva candidatura en defensa dels interessos dels veïns i veïnes de la població en les eleccions municipals. Està formada per un gran nombre d’independents, per ERC i per la CUP, i va ser la segona força més votada en les darreres eleccions de 2011.

Junts per Sant Quirzeés un projecte ciutadà que es proposala missió de millorar la gestió municipal. Quatre eixos defineixen el projecte: la transparència, la participació, l’eficiència i l’honestedat. El grup de Junts ha estat, fins ara, una força molt activa en la gestió de l’ajuntament des de l’oposició, activitat que es veu reflectida en les múltiples esmenes que s’han presentat per tal de millorar els projectes municipals.

Junts per Sant Quirze, un projecte obert a tothom!