Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gràcies a tothom!. Ara, seguim

La Festa Major dóna pas a un setembre històric

Han sonat la darrera peça musical, s'enlairà el darrer coet entre una pluja que amenaçava deslluïr el final de la gresca. S'ha acabat la Festa Major 2015; recollim cadires, taules, i ja és setembre. Però amb alegria. Hem rematat l'agost de la millor manera possible, amb les nostres veïnes, amigues i famílies al carrer, menjant un entrepà de botifarra. Sant Quirze s'ha llençat a viure la Festa, un cop més.

Des de Junts per Sant Quirze - Esquerra Republicana de Catalunya volem agraïr a tots els treballadors i tècnics municipals la seva dedicació en fer que la Festa l'èxit que creiem que ha estat i felicitar-los; constatem que SQV és un poble que quan pot participa, que gaudeix i celebra. Hi ha hagut un munt d'activitats i s'han recuperat els versots, que sempre van bé per recordar que als qui manen que cal tenir els peus a terra i que els qui fem política estàn i estem al servei del poble.

Felicitem-nos doncs, i agraïm-nos com a veïnes i veïns de Sant Quirze, d'haver fet entre totes una celebració de quatre dies lúdica, cívica, i encarem el nou curs, o la tornada a la rutina que significa el setembre, amb il.lusió. No ens aturem pas, seguim, i la següent parada, el dijous 10 de setembre a la nit. Des de Junts donem plè suport a la inciativa de Sant Quirze per la Independència, i estarem en la marxa de torxes que sortirà a 2/4 de 9 del vespre des de la plaça Anselm Clavé per anar cap al parc de les Morisques, on a quarts de deu s'hissarà l'estelada en compliment al que el Ple municipal va aprovar el 30 de juliol per majoria absoluta amb els vots del nostre grup i d'ICV.

Hem gaudit SQV, ara seguirem possant el nostre granet de sorra des d'aquest meravellós indret del Vallès, treballant de valent per la independència, per una Catalunya políticament lliure i socialment justa. No ens aturem i si el poble així ho decideix, no ens aturaràn.