Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat de Junts per Sant Quirze-ERC en relació al PSC

El PSC local vol deslegitimar i restar importància als processos participatius que l’equip de govern municipal està impulsant.

Les insinuacions sobre “fitxers ideològics”, son d’una baixesa moral impròpia d’un grup polític que pretén fer política municipal seriosa i democràtica.

Volem reconèixer les fermes conviccions ideològiques i programàtiques del PSC local. Aquesta fermesa i claredat, els va portar a pactar vuit anys seguits el govern local amb Convergència i el PP (2007-2015).

El grup municipal de JUNTS per SANT QUIRZE-ERC, en relació a l’escrit publicat pel Grup del PSC a l’Ajuntament sota el títol “On són els límits ?”, vol manifestar el següent:

1er- Estem convençuts que l’actitud que demostra el PSC és un intent de deslegitimar i restar importància als processos participatius que l’equip de govern municipal està impulsant.

2on- El nostre Grup referma la seva voluntat en fer, de la participació i la comunicació veïnal la punta de llança de la seva acció de govern per aquest mandat. Altra cosa és que d’altres grups del nostre Ajuntament tinguin vertigen per compartir i fer possible la participació ciutadana.

3er- Les insinuacions que fa el PSC sobre “fitxers ideològics” són d’una baixesa moral impròpia d’un grup polític que pretén fer política municipal seriosa i democràtica. El tractament de la participació veïnal i les dades de caràcter personal que aquest generi seran tractats, com no pot ser d’altra forma, amb la màxima seguretat i seguint la normativa, protocol i recomanacions que fa l’Autoritat Catalana de protecció de dades.

4art- JUNTS per SANT QUIRZE-ERC es compromet amb les veïnes i veïns de Sant Quirze a continuar, des de la nostra responsabilitat de govern, informant, escoltant i generant espais de participació ciutadana per tal d’adoptar conjuntament decisions útils per millorar el nostre poble. Lluny queden episodis de “sordesa” institucional o suposats i obscurs (en la seva contractació i utilitat) processos de participació. Cal recordar al respecte, i com exemple, l’enquesta realitzada a cent veïns del poble, quatre mesos abans de les darreres eleccions municipals, que encara no sabem quant ens va costar, ni el resultat d’aquesta enquesta. Era quan en el nostre poble governaven els que ara es pregunten On són els limits ?

5é- Finalment volem reconèixer les fermes conviccions ideològiques i programàtiques del PSC local. Aquesta fermesa i claredat els va portar a pactar vuit anys seguits el govern local amb Convergència i el PP.