Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Queixes de les entitats del poble

Si hi ha una qüestió en la que tots els partits polítics estem d’acord és que les entitats del poble són el motor d’interrelació social i de dinamització d’activitats que d’una altra manera serien difícils de desenvolupar.

Per això, l’obligació i la responsabilitat del govern municipal ha de ser donar el màxim suport a les entitats i generar l’entorn adequat perquè puguin realitzar les seves activitats, així com visualitzar-se i donar-se a conèixer al poble.

En aquesta línia hem rebut queixes que diverses entitats ens han manifestat i que hem traslladat al govern municipal en aquest darrer Ple de setembre:

-    La primera queixa fa relació al canvi d’ubicació i distribució de les paradetes de botifarres a la festa major, que va comportar un greuge comparatiu d’unes entitats respecte d’altres i per tant, demanem que a la comissió de festes es torni a reconsiderar aquest tema, buscant la distribució més adequada perquè totes les entitats estiguin en condicions d’igualtat i tinguin les mateixes oportunitats.

-        I una altra queixa per l’organització i temporalització aquest any de la Fira d’Entitats, que va comptar amb menys participació d’entitats que anys anteriors i amb poca afluència de públic tant a la pròpia Fira com a les activitats organitzades per les entitats. A més la distribució emprada va dificultar la interrelació entre les entitats. Només es va animar la cosa quan quedava poc menys d’una hora per plegar que va començar el Rumbafest. Demanem per tant, que es torni a reconsiderar la ubicació més òptima al Parc de les Morisques i en temporada de primavera, un espai on les entitats puguin interrelacionar-se, visualitzar-se i desenvolupar activitats amb participació de la ciutadania.

Esperem i desitgem que aquestes propostes es tinguin en consideració i treballem tots plegats per ajudar a millorar la tasca de les nostres entitats.