Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Silvia Peralta s'acomiada com a regidora de l'Ajuntament de Sant Quirze

Va fer efectiva la seva renúncia al plenari d'ahir

Al plenari d'ahir dijous, SILVIA PERALTA va formalitzar la seva renúncia com a regidora i portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

En la seva intervenció (que podeu llegir sencera aquí i que teniu en vídeo aquí), va efectuar un repàs de la seva trajectòria política, tant al Partit dels Socialistes, com a l'Ajuntament de Sant Quirze, on ha estat deu anys com a regidora amb diverses responsabilitats de govern, a les àrees de serveis generals, recursos humans, igualtat i solidaritat, i a l'oposició des de les darreres eleccions municipals de 2015. Sempre amb esperit constructiu i amb l'interès del poble com a objectiu per sobre dels interessos particulars o partidistes, i valorant la pluralitat política com a base de la democràcia.

Va agrair també la tasca del personal de l'Ajuntament, així com dels membres del consistori, actuals i passats, i també la col·laboració de les entitats del poble i dels veïns i veïnes, i va acabar dient amb orgull:

“sóc dona, sóc política i sóc socialista”

Després de la seva intervenció, van prendre la paraula diversos membres del consistori, que van lamentar la seva renúncia, valorant molt positivament la tasca desenvolupada durant la seva etapa com a regidora i el seu tarannà dialogant, constructiu i lleial, independentment de les lògiques discrepàncies ideològiques. Va ser un acte carregat d'emotivitat, dels que posen de manifest que la política, més enllà de la visió negativa que sovint transmet, pot ser molt gran quan ho són les persones que la fan, com la SILVIA.

La vacant de la SILVIA serà ocupada pel company MANUEL CÁCERES, qui és previst que accedeixi al càrrec el mes de setembre, i a qui desitgem, com ella ha fet, molts encerts.