Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Manuel Cáceres, nou regidor del PSC Sant Quirze

Ha pres possessió del càrrec en el plenari celebrat aquest migdia.

En el decurs de la sessió plenària de l’Ajuntament de Sant Quirze que ha tingut lloc aquest migdia, el company Manuel Cáceres, que ocupava el lloc número 3 a la llista presentada a les darreres eleccions municipals, ha pres possessió com a regidor de l’Ajuntament de Sant Quirze en representació del Partit dels Socialistes de Catalunya, substituint Silvia Peralta, qui va renunciar al càrrec per motius de salut en el plenari del passat mes de Juliol. Per tant, el Grup Municipal del PSC Sant Quirze estarà format per ell i pel Carles Gilabert.

 

Manuel Cáceres, veí de Les Fonts des de fa casi vint anys, casat i amb dos fills, té 55 anys i és advocat de professió, i militant del PSC des del 1987, havent ocupat diversos càrrecs orgànics, entre ells els de Secretari d’Organització i Primer Secretari, a l’Agrupació de Sarrià-Sant Gervasi (Barcelona) i també ha estat Conseller Nacional del PSC. Actualment és membre de la Comissió Executiva del PSC Sant Quirze, on s’ocupa de la secretaria de Comunicació, Xarxes Socials i Política Municipal. Està molt vinculat al món associatiu de Les Fonts, essent membre de la Junta de l’Associació de Veïns i Propietaris de Les Fonts, de la Colla Gegantera de Les Fonts i de l’Associació Cultura Els Fontins. Es també membre del Consell Escolar de l’Escola Pilarin Bayés, del Consell Escolar Municipal de Sant Quirze i de la Comissió Plenària Intermunicipal de Les Fonts.

 

En la seva intervenció, el nou regidor ha destacat el valor de la política com a eina imprescindible per al bon funcionament de la societat, defensant-la com quelcom que implica treballar desinteressadament per millorar la vida de la ciutadania. Ha tingut també un record carinyós per a la Silvia Peralta, a qui substitueix al consistori.

 

Finalment, ha manifestat la seva il·lusió per a posar-se a treballar al servei de tota la ciutadania de Sant Quirze, especialment dels votants del PSC i dels veïns i veïnes de Les Fonts.