Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

JA TENIM GOVERN MUNICIPAL... ARA CAL TREBALLAR

Ara que ja està constituït el govern municipal, cal treballar de debò per a tota la ciutadania

Estem a l'estiu, a prop de les vacances, i els santquirzetencs i santquirzetenques continuen fent arribar les seves queixes de l'estat del nostre poble, perquè desprès de l'estiu, quan tothom tornarem a la rutina, veurem de nou com està Sant Quirze, o potser el veurem pitjor.

A l'anterior legislatura sembla ser que el govern municipal va estat cuinant, segons ells mateixos van dir, doncs ara tocaria veure resultats. I ara que tenen dues persones a dedicació exclusiva, l'alcaldessa i una regidora, i un càrrec de confiança, el que suposa més de 145.000€ l'any, es a dir quasi tres quartes parts dels pressupostos participatius, ara no tenen excuses per continuar sense fer res i han de treballar per a tota la ciutadania.

En efecte, ara tenen un càrrec de confiança, quan Junts per Sant Quirze havien estat sempre en contra, sobre tot si altres grups municipals hi governaven. I per cert cal recordar que el PSC Sant Quirze en va renunciar i no en va tenir cap mentre hi formava part. Malgrat això, nosaltres hem donat el nostre vot de confiança a veure si d’aquesta manera per fi es treballa i es fa alguna cosa pel nostre poble, al menys a l'espai públic, perquè els quatre darrers anys no s’ha fet res, només cal donar una volta per Sant Quirze

Ara que ja està constituït el govern municipal, cal treballar de debò per a tota la ciutadania. Hi ha molt a fer i pel PSC Sant Quirze el primer front on actuar, que a més a més és una obligació del municipi, és la via pública, perquè és on compartim ciutat. Cal cuidar l'espai públic tan deixat de la mà. I no es pot demorar més, perquè els veïns i veïnes de cada barri del nostre poble no només ho estan reclamant, sinó que ho estan patint des de fa temps.

Com diem, ara no n’hi ha excuses, han de començar a treballar de debò. Esperem que el poble i tota la ciutadania se’n beneficiï. Ja ho veurem!