Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un estiu sense entitats a Sant Quirze

Creiem que s'hauria de tenir més confiança en les entitats i associacions municipals, alhora que tenir més control per tal de protegir-les i assegurar unes condicions sanitàries raonables

 

Aquest estiu serà diferent per a tothom, però sobretot per aquelles persones que vulguin gaudir de les activitats que organitzaven any rere any les diferents entitats municipals, ja que l'ajuntament ha confirmat que de les cessions dels equipaments municipals només en podran gaudir les institucions educatives.

Pel que fa a l'esport, és evident que les dimensions de les instal·lacions del complex municipal Can Casablanques s'han de tenir en compte per l'aforament reduït que haurien de contemplar. De fet, no hem d'oblidar la necessitat real d'aforament que hi ha en aquesta instal·lació des de fa anys.

Pel que fa al sector cultural, aquestes entitats tampoc podran organitzar cap tipus de casal a causa de la problemàtica logística, ni tan sols poden utilitzar els exteriors dels centres cívics per tal de cedir el seu interior als centres educatius.

Malgrat que les decisions que a dia d'avui ha de prendre l'equip de govern tenen una gran dificultat, ja que per sobre de tot s'ha de pensar en la salut i en la protecció ciutadana, només cal mirar els municipis veïns per entendre que s'ha de gestionar aquesta problemàtica amb una delicadesa que afecti a tots els sectors de la població i que tothom pugui gaudir (ateses les condicions sanitàries) de l'estiu i de les seves activitats.

Creiem que s'hauria de tenir més confiança en les entitats i associacions municipals, alhora que tenir més control per tal de protegir-les i assegurar unes condicions sanitàries raonables, ja que aquesta decisió afecta no només a l'economia de les entitats, sinó també al benestar dels sectors dels santquirzencs i les santquirzenques.

PSC SANT QUIRZE