Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Desestimades les dues mocions que el PSC Sant Quirze hem presentat al ple municipal del juliol

No van al·legar cap argument, l’única excusa ha sigut titllar les mocions d'oportunisme polític.

 

Al Ple de juliol el nostre grup municipal va presentar dues mocions:

1.       Moció municipal en relació a la gestió sanitària de la Generalitat de nous brots de la COVID-19 als municipis.

2.       Moció sobre la participació del món local en la gestió dels fons provinents del Pla de Recuperació per a Europa, Next Generation EU.

La primera moció, “Moció municipal en relació a la gestió sanitària de la Generalitat de nous brots de la COVID-19 als municipis”, el que demana és una millor gestió a la Generalitat de la Covid-19, més recursos per fer front als nous brots i contagis, amb la corresponsabilitat de totes les administracions públiques implicades.

La segona moció, “Moció sobre la participació del món local en la gestió dels fons provinents del Pla de Recuperació per a Europa, Next Generation EU” reclama un mecanisme per garantir que els municipis rebrem part dels fons europeus.

Hem de lamentar que cap de les dues mocions no van ser aprovades degut al vot en contra de Junts per Sant Quirze, que governa a l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès en majoria. No van al·legar cap argument, l’única excusa ha sigut titllar les mocions d'oportunisme polític.

Podeu llegir el text complet de les mocions presentades als següents enllaços:

http://santquirzev.socialistes.cat/ca/noticia/mocio-municipal-en-relacio-a-la-gestio-sanitaria-de-la-generalitat-de-nous-brots-de-la-covid-19

http://santquirzev.socialistes.cat/ca/noticia/mocio-sobre-la-participacio-del-mon-local-en-la-gestio-dels-fons-provinents-del-pla-de-recupera

També hem formulat les següents preguntes al govern municipal:

1.       Quines actuacions s’han fet i perquè amb l’entitat “Sant Quirze té vida”?.

2.       En relació amb la sensació que es té d’inseguretat de ciutadanes i ciutadans davant els últims robatoris al municipi. Quina és la freqüència de les rondes policials als barris?

3.       Quina és la periodicitat de neteja i desinfecció dels contenidors així com de la via pública als barris de Poble Sec, Los Rosales i Les fonts? On hem pogut comprovar in situ la mala olor que fan i seria recomanable una desinfecció més intensiva durant els mesos d'estiu.

4.       Per quan està prevista la poda dels arbres del passeig del Ferrocarril, a les fonts? S’ha fet una actuació de poda per la part inferior i això ha originat una desmesurada de la part alta.

Volem desitjar unes bones vacances al conjunt de veïns i veïnes de Sant Quirze.