Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze necessita més serveis, Les Fonts encara més

 Els bancs són un servei necessari i essencial. Necessitem un número de compte per cobrar la nòmina, la pensió o l'atur, per pagar els rebuts de la llum o l'aigua, etc. La seva atenció hauria de correspondre a aquesta necessitat, però el tancament d'oficines i la reducció de personal, han fet que el servei empitjori.

El problema s'agreuja al barri de Les Fonts on no compten amb cap entitat financera, ni disposen de cap caixer automàtic.

Al pròxim ple presentarem una moció en defensa de la inclusió financera i bancària de la gent gran a Sant Quirze, demanarem l'iniciï dels tràmits per la instal·lació d'un caixer automàtic a Les Fonts i l'adopció, entre d'altres, dels següents acords:

Sol·licitar a les entitats bancàries que puguin contractar amb l'Ajuntament la instal·lació d'un caixer automàtic a Les Fonts en edificis o espais municipals (centres cívics o casals de la gent gran).

Demanr  a l'Ajuntament que estudiï la possibilitat de bonificar la taxa d'ocupació de la via pública, a entitats bancàries que atenguin personalment a la gent gran durant tota la jornada laboral per evitar cues al carrer davant les sucursals.

Demanar a les entitats bancàries i financeres que operen al municipi, a reforçar els recursos d'atenció al client i oferir un servei adequat durant tot l'horari, amb especial atenció a les persones grans que no poden fer els seus tràmits o gestions online.

Des del PSC Sant Quirze creiem que hem de fer front a l'exclusió financera i bancària, que no sols és de caire presencial, sinó també digital: un 35% de les persones majors de 74 anys no s'ha connectat mai a Internet i, per tant, no ha fet mai cap tipus de gestió de banca online.

PSC Sant Quirze.

Segueix-nos a:

Instagram: https://www.instagram.com/pscsantquirze/

Facebook: https://www.facebook.com/pscsantquirzev

Twitter:  https://twitter.com/psc_sqv

Web: http://santquirzev.socialistes.cat/

 

Contacta'ns per correu: santquirzedelvalles@socialistes.cat