Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Balanç de la campanya "Et volem escoltar"

Entre els mesos de novembre i gener passats va tenir lloc la campanya “Et volem escoltar”, en la que convidàvem a la ciutadania de Sant Quirze a efectuar propostes per a la millora de la nostra vila, per tal de incorporar-les, en el seu cas, al nostre programa electoral, portant així a la pràctica el compromís de la nostra candidata a la alcaldia de Sant Quirze i primera secretària, Silvia Peralta.

 

Des del PSC Sant Quirze expressem la nostra satisfacció pel resultat de la campanya, ja que hem rebut casi 140 propostes (per bé que algunes d’elles coincidents), la immensa majoria de les quals referides a accions concretes que, en opinió de les ciutadans i ciutadanes que les van formular, poden contribuir a fer un Sant Quirze millor.

 

Cal destacar que la major part de les propostes, un 61%, es referien a les millores de l’entorn urbà, que demostra ser una gran preocupació per a la nostra ciutadania. A molta distància, trobem empatades en segon lloc les propostes referides al transport públic, d’una banda, i les referides a propostes de millores socials i educatives, de l’altra, que en tots dos casos representen un 11% (al quadre adjunt trobareu el pes de cada grup de propostes sobre el total).

 

Un cop classificades les propostes, ja han passat a la comissió encarregada de redactar el programa electoral, que procedirà a la seva discusió i, en el seu cas, incorporació al nostre programa per a les eleccions municipals que tindran lloc en poc mes de dos mesos.

 

Donem de nou les gràcies a totes i tots els quirzetencs i quirzetenques que ens han fet arribar les seves propostes, demostrant així el seu interès pel futur de Sant Quirze, futur que hem de construir plegats amb la col·laboració de tothom.