Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC aprova la llista per a les municpals

Va ser aprovada el passat 19 de març

L’assemblea que l’agrupació del PSC Sant Quirze celebrada el dia 19 de març, amb l’assistència d’una cinquantena de persones, va aprovar la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 24 de maig.

 

En la seva presentació de la llista, la primera secretària i candidata a l’alcaldia Silvia Peralta (que ja havia estat designada per una assemblea celebrada ara fa un any) va exposar que es tracta d’una llista cohesionada i formada per persones amb valors: valors com la lleialtat, el compromís, el treball, la proximitat i la responsabilitat.

 

Va remarcar que es tracta d’una candidatura molt representativa del nostre municipi i dels seus territoris, formada per persones políticament actives i a la vegada molt implicades en seu teixit associatiu, en el món veïnal, en la comunitat educativa, en l’àmbit esportiu, en el dels joves, en el sector comercial i empresarial. En definitiva, un equip de persones representatives del poble de Sant Quirze, que vol estar al costat de qui ho necessita.

 

Seguidament, va presentar individualment a cadascun dels components de la candidatura, formada per disset candidats i candidates més cinc suplents, que presenta una gran renovació en el seus cinc primers llocs, ja que només la ara candidata a l’alcaldia Silvia Peralta havia ocupat una d’aquestes posicions a les eleccions de 2011. És també una llista paritària des de la perspectiva de gènere, ja que la distribució d’homes i dones a la llista garanteix que, sigui quin sigui el nombre de regidors que obtinguin acta, la representació del PSC serà equilibrada pel que fa a la presència dels dos gèneres. Cal destacar que, com a mostra de suport a la candidatura, el dissetè lloc, que tanca la llista, l’ocupa qui va ser candidat a l’alcaldia el 2011i és actualment regidor, Antoni Rebolleda.

 

La candidatura està formada per:

 

 1. Silvia Peralta

 2. Carles Gilabert

 3. Manuel Cáceres

 4. Elvira Cervantes

 5. Juan Antonio Pérez

 6. Amparo Flamerich

 7. Linda Lara

 8. Paco Franco

 9. Mari Gil

 10. Paco Sánchez

 11. Sonia González

 12. Juan José Andion

 13. Juan Martínez

 14. Melina Arcila

 15. Josep Maria Polo (Independent)

 16. Paquita Ruiz

 17. Antoni Rebolleda

   

SUPLENTS

 

 

 1. Adolfo Jiménez

 2. Juan Pedro Alonso

 3. Maria Madrid

 4. Dolores Romero

 5. Josep Vicenç Santafé

 

Després d’algunes intervencions de suport a la llista, aquesta va ser aprovada amb el vot favorable de la totalitat dels assistents.

 

La llista serà presentada el proper dia 25 d'abril en una acte que se celebrarà al Casal d'Avis a partir de les 11 del matí i comptarà amb la presència de Miquel Iceta.