Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sílvia Peralta presenta la candidatura del PSC de Sant Quirze a les eleccions municipals del mes de maig

La candidata ha dit: «Tenim un equip preparat, amb capacitat de negociació i compromès amb la seva ciutat»

L'alcaldable a les eleccions municipals del 2015, Sílvia Peralta, va reunir dissabte a més de 200 militants, simpatitzants, representants d'entitats de tots els àmbits i veïns i veïnes, a l'acte oficial de presentació de la candidatura del PSC de Sant Quirze al Casal d’Avis.

La candidata va dir que el projecte socialista a Sant Quirze ha d'estar més que mai, al servei de les persones i donar solucions als problemes reals de la gent: «Per això hem fet un programa amb més de 300 propostes, moltes d'elles sortides del nostre procés de participació 'Et volem escoltar', que va recollir 140 iniciatives ciutadanes».

Segons la candidata és un projecte de futur realista, participatiu i que es basa en la cohesió social: «Per això tenim un equip preparat, amb capacitat de negociació i compromès amb la seva ciutat» .Segons Peralta, l'obligació dels polítics és prendre decisions: «Hem d’actuar, hem d’establir prioritats, prioritats d’aquelles actuacions que considerem necessàries per millorar Sant Quirze».  Va afegir que ningú trobarà al PSC de Sant Quirze en la confrontació, «nosaltres buscarem el diàleg, la negociació i el pacte per trobar solucions als problemes reals i necessitats del veïns i veïnes».

La candidata vol recuperar la il·lusió d’un projecte compartit, amb objectius comuns, basat en els valors de la igualtat d’oportunitats, la justícia social, la solidaritat i la participació. Peralta es va comprometre, entre d'altres coses, a defensar els serveis públics, com l’educació, la sanitat o les pensions. «També defensarem als que ho estan passant pitjor amb aquesta crisi, amb polítiques de serveis socials però complementades amb polítiques de formació i ocupació» , va insistir la candidata.

El foment del civisme i la responsabilitat social, la transparència en la gestió municipal, i un ajuntament obert a la ciutadania, són altres dels compromisos de Silvia Peralta. La candidata va parlar de la creació d'un Pla de Barris amb un horitzó de 4 anys «on els propis ciutadans decidiran quines són les seves necessitats» . També va avançar l'organització d'un Consell de Ciutat, la potenciació de l'Oficina Local d'Habitatge per incentivar el lloguer social, la creació de la Taula de l'Esport o un pla d'accessibilitat per a les persones amb discapacitat. El projecte de Peralta ofereix també plans ocupació amb reserva per majors de 45 anys i joves i l'Oficina de districte de les Fonts.

El programa electoral del PSC de Sant Quirze estarà disponible a partir d'aquesta setmana al web santquirzev.socialistes.cat.

La candidatura:

1 SILVIA PERALTA VALDIVIA

2 CARLES GILABERT CARDONA

3 MANUEL CACERES CASTAÑO

4 MARIA ELVIRA CERVANTES GAROLERA

5 JUAN ANTONIO PÉREZ GARCIA

6 AMPARO FLAMERICH GARCIA

7 INDALECIA LARA GARCIA

8 FRANCISCO FRANCO CASTILLA

9 MARIA VICENTA GIL SORIANO

10 DOMINGO FRANCISCO SANCHEZ TORRES

11 SONIA GONZALEZ PIÑA

12 JUAN JOSE ANDION GUTIERREZ

13 JUAN ANTONIO MARTINEZ CEREZO

14 MELINA ARCILA GOMEZ

15 JOSE MARIA POLO SANCHEZ (Independiente)

16 FRANCISCA RUIZ GIL

17 ANTONIO REBOLLEDA CALENDARIO

Suplents

1 ADOLFO JIMENEZ COSA

2 JUAN PEDRO ALONSO HERNANDEZ

3 MARIA MADRID LORENZO

4 MARIA DOLORES ROMERO MALAVER

5 JOSE VICENTE SANTAFE LLOPIS