Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC, tercera llista més votada a Sant Quirze

JxSí guanya clarament els comicis a la nostra vila

El PSC, amb 1033 vots, ha estat la tercera llista més votada a Sant Quirze del Vallès en les eleccions municipals que van tenir lloc el passat diumenge.

 

Els vots obtinguts són exactament els mateixos que es varen obtenir en les anterior eleccions autonòmiques que van tenir lloc el 2012, si bé aleshores el PSC va quedar en cinquena posició, per darrera de PP i ICV, als que ara hem superat. Des d'aquí, volem donar les nostres més sinceres gràcies a aquestes 1033 persones que, malgrat la difícil situació actual, han dipositat la seva confiança en la nostra llista.

La llista de Junts pel Sí ha estat la clara guanyadora, amb un 48,69% dels vots, i per tant és mereixedora de la nostra felicitació. Felicitació que cal fer extensiva també a Ciutadans i CUP, que han millorat molt els seus resultats de conteses anteriors. I cal també felicitar tota la ciutadania que és la responsable que aquestes eleccions s'hagin desenvolupat amb tota normalitat i correcció.

Independentment del resultat de cada força, és de desitjar que l'administrin pensant en el benefici del conjunt de la ciutadania, sense sectarisme i amb respecte a la llei, i amb un esperit constructiu i dialogant que és imprescindible per a superar els reptes que se'ns presenten.