Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vot per correu

Vot per correu i exterior a les eleccions autonòmiques del 27S 2015

Vot_Seu_Correus_SQV.png

Els electors residents a Catalunya podran sol·licitar-ho del 4 d'agost fins al 17 de setembre, i els residents a l'estranger en funció de la seva inscripció al cens

Empadronats a Catalunya

S’ha de fer personalment a les oficines de Correus, amb l’exhibició de l’original del document acreditatiu d’identitat i omplint els formularis disponibles a tal efecte.

En la petició caldrà demanar un certificat d’inscripció al cens electoral que emet la Delegació provincial de l'Oficina del Cens Electoral (OCE). L’OCE ha de remetre a l'elector per correu certificat, entre el 7 i el 20 de setembre, la documentació necessària perquè pugui emetre el seu vot i un cop rebuda els electors hauran d'enviar el seu vot a la taula electoral, per correu certificat, no més tard del 23 de setembre.

En cas de malaltia o incapacitat es pot sol·licitar per mitjà de persona autoritzada notarialment.

Tots aquells electors que sol·licitin el vot per correu no podran votar personalment a la mesa electoral el 27 de setembre de 2015, dia de la celebració de les eleccions autonòmiques.


Residents a l'estranger

El procediment i terminis per exercir el vot exterior a l'estranger es específic segons el tipus de perfil del cens en el que estigui inscrit l'elector/a.

Cliqueu a la imatge o als enllaços relacionats per ampliar la informació